tsk tsk

assalamualaikum gaiizz :) hm. sedih ah barique buat cmni kt ichaa. tadi icha text ah dia kan, then, dia lambat balas. so, icha pun kata ah kalau tanak text x pe, tk paksa an. icha igt dia busy sbb tu lah icha ckp ngn dia x text pun tkpe. tp bila icha tanya dia tgh buat apa, dia kata dia tgh main galaxy. icha pun mcm !@#$%^&* ahh, dia lambat bls text icha just sbb dia main galaxy je? baby, smpi hati youu T_T i tunggu u lama tp u buat cmni kt i? hm. *tak sangka* i sanggup tunggu u habis tusyen, sanggup tidur lambat just sbb i nk text you je barique. faham lah i. hm. sedih aaaa. unfaithful. kbye :'< 

No comments:

Post a Comment